Köpte saker från Biabed

Att låta hunden sova på golvet har aldrig varit något jag övervägt och att låta hunden sova i sängen går inte på tal. Hunden är alldeles för stor för att den ska få plats samtidigt som jag försöker sova. Istället har jag köpt lite olika saker från ett företag vid namn Biabed. Biabed tillverkar och säljer hundsängar och hundmadrasser i många, många olika storlekar och former.

Det jag köpte på Biabed var bland annat en stor hundsäng, samt en madrass med memory foam som läggs på hundsängen. Att hunden min ska ha det skönt är viktigt för mig, det var därför som jag utöver sängen köpte madrassen med memory foam. Memory foam fungerar som så att skummet formar sig efter den eller det som ligger på skummet. På så sätt får den eller det som ligger på skummet en skönare sömn. Det ska också vara lättare att somna med sådant skum.

Huruvida hunden har lättare att somna med skummet eller inte kan jag inte svara på, då han verkar somna lika lätt med skummet som utan. Jag är dock glad över att han verkar gilla sin nya säng, han försöker inte hoppa upp i min säng när det är dags för att gå och lägga sig. Förhoppningsvis fortsätter det så.