Heavy metal är inspiration till framgång. UGL utbildning och UGL kurs är nu bokad tack vare det.

Vad inspirerande det är med tung musik som heavy metal. Det spelar ingen roll om Spotify levererar Disturbed, Inflames, Metallica, Slipknot, Sonic Syndicate eller varför inte Helloween. Oavsett får den typen av musik mitt blod att rinna till och temperaturen öka. Det är som att musiken och rytmerna ger ett energipåslag inombords. Just nyss var ett sådant tillfälle. Musiken pumpade högt ut ur högtalarna och hemmet var onormalt välstädat. Samtidigt hade jag tidningen Dagens Industri uppslagen när jag såg annonsen om UGL utbildning i Göteborg.

Jag har länge velat gå en sådan UGL kurs men chefen har hela tiden sagt nej och att jag inte behövde utbildningen. Jag var enligt honom ”tillräckligt bra”. Nu var känslorna i ett annat stadie och självförtroendet på topp så jag tänkte testa en gång till. Sagt och gjort så tog jag upp mobiltelefonen, fotade av annonsen och skickade den till min chef med texten ”med UGL i blickfånget och Metallica i lurarna kommer framgång”.

Tro det eller ej men för 5 minuter kom svaret ”självklart ska du det”, rock on. Vi bokar kursen på måndag åt dig. Snacka om att musiken och framför allt heavy metal gör skillnad på alla plan. Detta ska firas med högre volym och ett glädjevrål, så får grannarna tycka vad de vill… Alla kan ju inte vara vinnare.