Till dig som är jaktintresserad och tjej

Ja, det är egentligen sjukt att jag specificerar så i min rubrik. Jaktintresserad OCH tjej. Ska man behöva förtydliga att man är just jaktintresserad och samtidigt tjej för att hitta rätt? Jag kan väl vara jaktintresserad utan att behöva förtydliga att jag också är tjej? Ja, det är många frågor kring detta som gör mig lite konfunderad hur skev vår världsuppfattning är och hur stor roll det spelar vilket kön vi har eller är. Jag är tjej och jag gillar att jaga, kan vi bara släppa resten liksom.

P4H löser jackan inför hösten

Några som är riktigt bra på detta är P4H, som säljer jaktkläder och framförallt jaktjackor dam som är helt underbara. Dem finns många färger och modeller och är helt enkelt klockrena för oss som behöver söka fram jaktjackor dam… Ja, jag är lite bitter där att man återigen behöver specificera att dem är just för dem, annars antar man att jaktjackor är för herr. Men jag jobbar på det! Oavsett så har dem grymma jackor inför höstens jakt och är du ute efter detta så tipsar jag verkligen om att kika in på deras hemsida och söka sig fram till jaktjackor dam.

För den nordiska naturen är ju helt fantastiskt. Med jackorna från P4H så smälter man verkligen in i naturen men kan också på så vis bli ett med naturen i och med att materialet är till för att klara av ett klimat som både kan handla om regn eller solens värmande strålar. Det är bara skönt att veta att man har något som värmer oavsett men framförallt ser till att du är riktigt snygg och framförallt bekväm under dina äventyr i naturen. Jag är glad att få vara tjej och ha ett jaktintresse, speciellt i en snygg jacka från fantastiska P4H.