Metal, led-ramper och vinyl

Ja, ni vet ju vid det här laget att metal, nitar, läder och dubbeltramp ligger mig varmt om hjärtat. Jag har ett riktigt metal heart som man brukar säga. Kallt och hårt. Det finns inget som får mitt blod att pulsera och pumpa så hårt som när baskaggarna hamrar på och ett härligt falsettvrål ackompanjeras ett fett gitarriff. In Flames, Anvil, Maiden, Metallica, Disturbed, Gorgoroth, Easy Action, Hammerfall och , ja det finns så många sköna grupper som förstått hur det ska kännas i skrevet när man lyssnar på musik.

Till helgen ska jag på skivmässa här i Borås och se om jag kan hitta några goa vinyler. Just nu är jag inne på att köpa alla bildskivor med Iron Maiden som jag kan hitta. Målet är att kunna täcka hela taket i sovrummet med LP-skivor och EP’s med Eddies sköna grin. Det kommer bli riktigt snyggt! Sen vill jag ha ett par cd-skivor att spela i bilen med, gärna nåt med Anvil, de är absolut bäst när man vrålar fram genom mörkret i skogen, givetvis med led-rampen fullt påslagen så att det inte är helt bäckmörkt. Har jag berättat om min led-ramp? Jag köpte den häromåret och den är svinbra. Egentligen skulle jag vilja få den att pulsera i takt med musiken, men det har jag inte lyckats fixa än. Kanske finns det speciella led-ramper med stroboskop-funktion för detta användningsområde? Jag får kolla med min lokala led-ramp-leverantör Lyson hur det ligger till.